Профил
 

Плащане и Доставка

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина. Независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането. Може да избирате между плащане с кредитна или дебитна карта в момента на поръчката и опцията “Плащане с наложен платеж“ – плащане в брой на куриера при доставката. За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично. Крайната сума за плащане е предварително одобрена и потвърдена от клиента.

 

Моля, имайте предвид, че при плащането при наложен платеж не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста на наредбата “не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Спиди, Български пощи и др.“. Клиентът запазва полученият с доставката фискален документ, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.

ДОСТАВКА

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на ЕКОНТ. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. След потвърждаване на заявката за поръчка чрез e-mail и/или телефонно обаждане, доставката на поръчана стока се извършва в рамките на 72 часа чрез куриерска фирма. Доставката се таксува според тарифата на Еконт, която е потвърдена от клиента в процеса на поръчката.