Профил
 

Плащане и Доставка

ПЛАЩАНЕ

В процеса на приемо-предаване на стоката Клиентът или трето лице приема стоките и/или услугите, подписва придружаващите ги документи и Заявката се счита за изпълнена. Трето лице може да бъде всяко физическо лице, което не е титуляр на заявлението, но приема стоката и е на посочения за доставка от Клиента адрес. 

Доставката се извършва в рамките на 24 часа, след потвърждение по телефона за контакти от наш служител.

ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. СОФИЯ И СТРАНАТА, ДОСТАВКАТА ВИ Е:

При поръчки на стойност до 149.99 лв. с ДДС, доставката Ви е 9,99 лв. с ДДС.

При поръчки на стойност над 150 лв. с ДДС, доставката Ви е БЕЗПЛАТНА

Първите 100 поръчали получават безплатна доставка. 

 

I. ПРЕДМЕТ

1. Уеб сайтът предоставя на потребителя информация за продукти и възможност да закупува предлаганите в онлайн магазина стоки, чрез отправяне на заявка и заплащане на съответната продажна цена, при стриктно спазване от страна на потребителя на настоящите Общи условия и на действащото законодателство. Онлайн магазинът предоставя информация за предлаганите продукти и продажната цена, с включени всички данъци и такси, информация за начина на плащане и доставка.

II. ПОКУПКО-ПРОДАЖБА

2. Продавачът не гарантира наличността на поръчаните артикули. Продавачът си запазва правото да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност, продавачът, в рамките на 24 часа в работни дни след получаване на заявката за покупка, уведомява потребителя – чрез обаждане по телефон на посочения в регистрационния формуляр телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от потребителя имейл – за изчерпването на стоката и за възможността да промени поръчката по свое желание.

3. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката НОКОВ И СИН ЕООД, чрез „www.nokovandson.com” не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

4. Потребителят има възможност да извърши покупка на предлаганите от уеб сайта стоки след извършване на следните фактически действия:

– А. Регистрация в онлайн магазина на уеб сайта „www.nokovandson.com”;

– Б. Връзка с търговеца може да бъде установена чрез:

– Online телефон: +359 887 000 900
– Skype: Warehouse NOKOV&SON
– Email адрес: nokovandson@gmail.com

– В. Избор на артикул по вид и цена;

– Г. Натиска бутона “Поръчай”, като това действие представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор потребителя и продавача изрично.

5. След подаване на поръчката към “НОКОВ И СИН” ЕООД чрез уеб сайта “www.nokovandson.com” потребителя ще получи обаждане или мейл, за да потвърди своето категорично желание за направената поръчка. Чрез този контакт потребителя ще получи информация за цената на продукта при промяна от страна на вноситела или производителя и точната сума за транспортни разходи.

6. Цената на всяка стока може да се променя динамично. Плащането на продуктите става по следния начин – плащане в брой на куриера при доставката;плащане по банков път – при този случай продукта/поръчката/ се изпраща след като трансфера бъде отразен в нашата сметка.

ДОСТАВКА

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на ЕКОНТ. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. След потвърждаване на заявката за поръчка чрез e-mail и/или телефонно обаждане, доставката на поръчана стока се извършва в рамките на 72 часа чрез куриерска фирма. Доставката се таксува според тарифата на Еконт, която е потвърдена от клиента в процеса на поръчката.